Het team van Hedendaags Vastgoed bestaat uit vakkundige mensen die elkaar goed aanvullen. Samenwerken met de klant is belangrijk. Het kan zijn dat u mogelijkheden over het hoofd ziet, dan helpen en denken wij graag mee om uw uiteindelijke doel te realiseren.

Het gezicht van Hedendaags Vastgoed is eigenaar James Stuivenberg. In 2010 heeft James Hedendaags Vastgoed opgezet. Sindsdien heeft James al heel wat huizen verbouwd en heeft een aantal panden in beheer. Zijn kritische blik, werkethiek en passie hebben er voor gezorgd dat er grotere en uitgebreidere projecten volgden.

Zijn focus ligt ook op projectontwikkeling, maar nog steeds bouwt James zelf mee om de werkethiek te bewaren.

James: ‘mijn passie is om mooie woningen te realiseren dat aansluit bij uw woonwensen. Vooral het samenwerken en het persoonlijke contact met de klant vind ik belangrijk, waarbij de wens van de klant altijd ons uitgangspunt is’

Meer dan 10 jaar ervaring

Van het begin tot het eind dragen wij zorg voor uw verbouwing, met dezelfde intentie als we dat zelf graag zouden willen; efficiënt met gezond verstand.

Beste oplossing

Verbouwen, aanbouwen of restylen, samen met onze professionals denken wij mee voor de beste mogelijke uitvoering van uw wensen binnen uw budget. Zonder verrassingen.

Professionele standaard

Wij werken uitsluitend met gecertificeerd personeel, volgens het huidige bouwbesluit.